RSS

About (o meni)

Red je da vam se predstavim, pa ću gledati da u tome budem što koncizniji.

Informatikom sam kao hobijem počeo da se bavim još sredinom osamdesetih. Ta tinejdžerska opsesija je tokom ’90-ih prerasla u struku, tako da sam tokom proteklih dvadesetak godina imao prilike da se bavim mnogim užim specijalnostima u okviru informatike: programiranjem, grafikom, web dizajnom, video montažom, servisiranjem računara i mnogim drugim manje ili više zanimljivim aktivnostima.

Tokom ovih godina me je uvjek znala iznenaditi ljudska inventivnost u smišljanju novih načina upotrebe računara, pa sam kao i mnogi drugi provodio sate proučavajući i učeći nove stvari i proširujući interesovanja.

Prateći potrebe svojih klijenata i razvoj tehnologija postepeno sam pomjerao težište svojih interesovanja. Ono se u zadnjih nekoliko godina skoncentrisalo na tehnologije objavljivanja na web-u i na korišćenje raznih vrsta servisa.

Još od vremena postavljanja prvih prezentacija (početkom decenije), interesovalo me je šta je to što može dovesti posjetioce na sajt, šta bi sajt trebao da pruži posjetiocu kao korisnu informaciju i kako udahnuti sajtu neki sopstveni duh i život. Naravno, sudbina svake prezentacije-sajta umnogom zavisi od želja, potreba i mogućnosti samog naručioca.

Nakon tridesetak  prezentacija, od kojih je većina još u životu i ima manje-više redovan „priliv“ posjetilaca, želio bih da na jednom mjestu (ovom blogu) izložim sopstvena iskustva i iskustva strčnjaka za internet marketing sakupljena tokom vremena, koja su umnogome uticala na to šta sam i kako preporučivao i realizovao mojim klijentima u cilju efikasnog korišćenja sajta.

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: